ÅRETS FESTIVALKUNSTNER

STEINAR SKRAASTAD Steinar er født og oppvokst på Stjørdal og har deltatt som frivillig på Hell siden 1994. Han er multikunstner og på Festivalen stiller han ut portretter av kjente artister/ Stjørdalinger. Olje på lerret. Han stiller også ut Kongestoler med gyllenlær, alt egenprodusert. Han er selvlært på alt han produserer.

«Jubileumsbilen» 2021 klar

Da var «jubileumsbilen» ferdig og vi retter en stor takk til Toyota Bilia i Stjørdal og Tandem reklame. Dette sammen med dagens nyheter fra myndighetene om nye steg i gjenåpningen av Norge, ble det en fin avslutning på uken. Vi ser frem til videre jobb mot en flott bluesfestival i Stjørdal og Hell i dageneLes mer

Kjære bluesvenner

Det er ikke mange ukene til festivaltid, og 15. juni åpnet regjeringen for arrangement med inntil 200 deltakere. Samme dag ble det lovet at det skulle komme en ny direktiv for hva som skjer etter 1. September. Dette kom ikke, og vi har siden ventet på nye meldinger fra FHI og regjeringen, men fortsatt vetLes mer

Reidar Larsen & Diz Watson

Blues in Hell inviterer til pianofest på Søndre Kulturhjørne i Stjørdal. To av de aller beste pianistene i New Orleans/ Woogie Woogie tradisjonen skal sammen trollbinde dere denne kvelden. Fire hender, 20 fingre & to piano, vi sier ikke mer.

Fin start på uken

I dag signerte vi en ny partnerskapsavtale for de neste 4 årene med Stjørdal kommune. Her ved kultursjef i kommunen Jarle Førde og festivalleder Kjell Inge Fischer Brovoll.