MARIUS LIEN & MAGNUS BERG – NO

Marius og Magnus kommer sammen til Hell. De har lenge vært betegnet som to av Norges aller største gitar talent, og nå er de blitt blant landets aller beste gitarister.

Begge har aktivt spilt live-konserter siden de var tidlig i tenårene, og har et sterkt omdømme i både europeisk og amerikansk blues.

Magnus Berg har utgitt 4 nydelige album under eget navn og Marius sin fantastiske debut-skive fra 2023 ble vinner av årets Spellemannpris i kategorien BLUES – vi gratulerer nok en gang. Gutta høster alltid fabelaktige tilbakemeldinger både i norsk og internasjonal presse, og musikken deres omtales både som nyskapende, tradisjonell og særegen.

Høsten 2023 var Marius og Magnus syv uker i Nashville, USA og spilte inn deres kommende album. Du får garantert høre låter fra disse innspillingene samt andre godbiter fra tidligere album på åpningskvelden av Blues in Hell, Torsdag 29.8. på Scandic Hell.

Foruten Magnus og Marius på gitarer og vokal, har de med seg Kim André Tønnesen på bass og Johan Christian Simonsen på trommer. Dette blir en magisk og heftig konsert – det tørr vi love 110%.

Foto: Ole Christian Wold Haavik