S K A G E – NO

Gitarist Arne Skage er en veteran innen blues-, roots-, og americana-miljøet i Norge. Som musiker fra (Rita & Frank) Eriksens storhetstid til 30 år som blueskonge-pianist Reidar Larsens høyre hånd, har Skages distinkte slidegitar vært å høre på hits og scener siden 1990.

Skage har i forskjellige prosjekter samarbeidet med en rekke internasjonale toppmusikere opp gjennom årene; navn som Roy Rogers, George Porter Jr, Doug Belote, John Papa Gros, John Mooney, Terence Higgins, Johnny Vidacovich, Cyril Neville for å nevne noen.

I februar 2021 kom solodebuten etter å ha medvirket på over 70 plateproduksjoner for andre artister. Platen har fått gode kritikker i inn- og utland med femmere i f.eks. Stavanger Aftenblad, Nettavisen og Bluesnews.

Bluesblast Magazine (US) og Blues in the South Magazine (UK) var også raus med superlativene.

Bandet består av Stein Inge Brækhus på trommer har spilt med de fleste store artister i Norge de siste 30 årene, for trøndere vil det være et pluss at han spilte med Åge Aleksandersen og sambandet store deler av 90 tallet ( bla på “DIN DAG”). På bass, tuba og sang finner vi Øyvind Grong som har gitt ut tre soloalbum og spiller i alt fra Stavanger symfoniorkester til Morten Abel og Athana med Stewart Copeland og Bayou Blue.

Tor Einar Bekken aka Dr Bekken på piano (trekkspill), trenger knapt introduksjon i trøndelag. prisbelønnet og elsket som han er av blueselskende publikum .Thale Log Skage er Arnes datter og jobber med låtskriving og musikkproduksjon med base i Oslo . Hun ble brukt som teknikker og korist på “procrastination blues”.

Repertoaret er basert rundt eget materiale fra solodebut-platen “Procrastination Blues”, samt en god dose med New Orleans-gullkorn fra Allen Toussaint, Earl King, Baby Dodds, ispedd litt Taj Mahal og Little Feat.