Jolly Jumper & Big Moe

m/ The Jimbo Jambo Band

Veterans in Hell

Jolly & Moe er av mange betegnet som de som startet den akustiske blues duo farsotten på 1990 tallet her i Norge. Deres meget gode humør kombinert med høy kvalitet på sitt musikalske utrykk har gjort at de er meget populære og etterspurte til festivaler og klubbkonserter i både inn og utland.

Kjell Inge Fischer Brovoll alias Jolly Jumper er en av landets ypperste bluessangere og trakterer munnspillet på sin helt egen måte. Jan Erik «Big» Moe som nylig fylte 70 år har bedyret at NÅ er tiden inne for å spille blues på heltid. Moes eminente gitarspill har gledet publikum siden han startet sitt første bluesband i 1965 og i 2018 ble Jan Erik hedret med Blues in Hell Award – veldig fortjent etter over 50 år på veien.

Jumper & Big traff hverandre under Hell Bluesfestival i 1992 og har holde tett sammen siden da. 4 album i stereo er kommet og de planlegger nå en ny produksjon senere i år. I 2017 feiret gutta 25 årsjubileum og dette ble markert med en «Anniversary Tour», og denne turen ser ut til å ingen ende ta så jubileumsferden fortsatte i 2019. I anderledesåret 2020 har det ikke blitt mange konsertene, men tiden er benyttet til å øve inn litt nytt og til skriving av nye tekster. Du vet at du får kvalitet når gutta entrer scenen og mange av dere trofaste Blues in Hell publikummere har sagt til oss at det blir liksom ikke en skikkelig prikk over i’en før dere har overvært guttas faste konsert.

Dette er swingende blå musikk på så høyt nivå at selv NASA har problemer med å nå opp. Til denne konserten har de som vanlig med seg sitt faste band «The Jimbo Jambo Band» som består av Daniel Trustrup Røssing på piano, vokal og Arne «King Kong» Skognes på trommer. Bedre blir det ikke.

Vi garanterer nok en høytidsstund denne lørdag ettermiddagen

Event List