JONNES BLUES BAND

JONNES BLUES BAND

«Sjelfull Blues på Norsk»

 

Jon Uthus er en ringrev i Trøndersk musikkliv og er kjent for en rekke sterke og sjelfulle låter. Han synger på norsk om livet og ting vi alle lett kjenner oss igjen i. Jon bor i Lånke, kun et steinkast fra Hell.

Jonne har en sterkt tenorstemme og synger med en innlevelse og feeling de store blues mestrene verdig. Jon’s lek med gitarstrengene er imponerende og særlig må nevnes hans velspilte slidegitar teknikk.  Det må heller ikke glemmes at Jonne mistet tre fingre i en ulykke med sag på hytta i Inderøy for en del år tilbake, og han har til tross for tilbakeslaget, jobbet seg tilbake som en solid og unik gitarist.

Under årets Blues in Hell får vi en nedstrippet akustisk trio versjon av Jonnes Blues Band hvor han har seg John Oddstein Aune på gitar og Arnulf Røkke på tuba.

Jon & Co vil servere en god mix av tradisjonsblues sunget på norsk, eller rettere sagt «kav lånkbygg» om du vil. Jonne trekker klare paralleller mellom opplevelsene de gamle blueslegender synger om og sine egne tolkninger av det unike livet på bygda i Norge før internett og mobiltelefon gjorde sitt inntog.

 

 

Event List