Jolly Jumper & Big Moe

LØRDAG 02. SEPTEMBER

 

Jolly Jumper & Big Moe

w/ The Jimbo Jambo Band

 

25 år i blåsonen

 

En høstkveld i 1992 skulle bli starten på et utrolig blå eventyrreise som fortsatt ingen ende vil ta – og godt er det!

 

TV 2 hadde akkurat startet sine sendinger, mobiltelefon veide fortsatt over 1 kilo, PC var det nesten ingen som hadde og Tsjekkoslovakia var fortsatt egen stat. Støvet etter den første utgaven av Hell Blues Festival hadde akkurat lagt seg og en sen fin høstkveld troppet Kjell Inge opp på trappa til Jan Erik i Gamle Kongevei 14, i Steinkjer. Han kom uanmeldt som man ofte gjorde den gang, og lurte på om ikke Moe bare skulle ta turen til Stjørdal og bli med å starte bluesband! Nå hadde jo Jan Erik hold på med bluesband siden FØR den søndagskvelden i 1965 hvor Kjell Inge ble født, så han hadde band og var fornøyd med det. Men det var noe ved Kjell Inge som tirret Jan Erik og han ble med til Stjørdal for å teste ut. Det ble med et par øvinger. Moe synes nok ikke prosjektet hadde de beste forutsetningene til å bli noe som helst og inviterte like godt Kjell Inge til bygdenes by for å prøve ut «guten» i sitt band The Bluesbusters.

 

Resten er en utrolig historie om en 25 år lang blues turne som inneholder det meste på godt og vondt, mest godt da, og mye moro.

Nå i 2017 feirer gutta jubileum og markerer dette med en «25th Anniversary Tour» hvor de spiller et utvalg av låter som er blitt til på veien.

 

Jolly & Moe har 4 album bak seg og vi vil garantert få høre flere godbiter fra alle disse. Dette er swingende blå musikk på høyt nivå, og med på veien nå i jubileumsåret har de sitt faste band «The Jimbo Jambo Band» som består av Daniel Trustrup Røssing på piano, vokal og Arne «King Kong» Skognes på trommer & èn symbal. Det spesielle med herrene Brovoll, Moe, Røssing & Skognes, er at låtene ALDRI blir spilt helt likedan to ganger, og dette er i seg selv skaper ofte store øyeblikk.

 

Moe er nyslått pensjonist og dette vil kanskje bli markert med en eller annen for honnør. Humor står sentralt i konsertene og ut fra sikre kilder vil Jolly Jumper & Big Moe slå ekstra på stortromma under denne konserten.

 

Kom tidlig, for her blir det stappfullt som vanlig.

 

Ingen Blues in Hell uten denne konserten

Event List