JOLLY JUMPER & BIG MOE

JOLLY JUMPER & BIG MOE

m/ The Jimbo Jambo Band

Ingen festival uten “The Schnubelputzen Twinz”

Jolly & Moe er av mange betegnet som de som startet den akustiske blues duo farsotten på 1990 tallet her i Norge. Deres meget gode humør kombinert med høy kvalitet på sitt musikalske utrykk har gjort at de er meget populære og etterspurte til festivaler og klubbkonserter i både inn og utland. Kjell Inge Fischer Brovoll alias Jolly Jumper er en av landets ypperste bluessangere og trakterer munnspillet på sin helt egen måte. Jan Erik «Big» Moe har rukket å bli pensjonist siden forrige Blues in Hell og har bedyret at NÅ er tiden inne for å spille blues spå heltid. Moes eminente gitarspill har gledet publikum siden han startet sitt første bluesband i 1965!

Jumper & Big traff hverandre under Hell Bluesfestival i 1992 og har holde tett sammen siden da. 4 album i stereo er kommet og det ryktes at de er i ferd med å gå i gang med en ny produksjon senere i år. I 2017 feiret gutta 25 årsjubileum og dette ble markert med en «Anniversary Tour». Denne turen ser ut til å ingen ende ta, og gutta boys fortsetter sin jubileumsferd i 2018. Du får denne gangen et utvalg av låter som er blitt til på veien gjennom et kvart århundre, samt noe nytt materiale som. Dette er swingende blå musikk på høyt nivå, og med på denne konserten har de sitt faste band «The Jimbo Jambo Band» som består av Daniel Trustrup Røssing på piano, vokal og Arne «King Kong» Skognes på trommer & 1. cymbal.

Vi garanterer dere en ny storstund denne lørdag ettermiddagen i Magic Market.

Kom tidlig om du vil sitte – det er nemlig ALLTID fullt hus når Jolly Jumper & Big Moe entrer scenen under Blues in Hell.

Event List