DANIEL RØSSING & KJARTAN EDVARDSEN

DANIEL RØSSING & KJARTAN EDVARDSEN

«En hyllest til Chuck Berry»

Pianist og vokalist Daniel Røssing fra Skogn har spilt mer enn 100 konserter med Chuck Berry, den store stilskaperen innenfor rock´n roll-musikken. Daniel er i dag et kjent navn både gjennom sine opptredener både med sin egen trio, med Jolly Jumper & Big Moe og med en rekke andre artister og band innenfor norsk blues, jazz og rootsmusikk.

Kjartan Edvardsen (gitar, vokal) kommer opprinnelig fra Narvik, og har vært en ringrev innenfor bluesmiljøet i Nord-Norge. De siste årene har han gjort seg bemerket på klubber og festivaler i Trondheimsområdet, og han er også en svoren Chuck Berry-fan.

«En hyllest til Chuck Berry» ble til under vingene til Den Kulturelle Spaserstokken i Trondheim, og duoen har turnert aktivt for seniorene både der og rundt i fylket ellers. Ryktene har gått, og mange har krevd at dette suksessprosjektet måtte gjøres tilgjengelig for alle. Nå har Blues in Hell tatt saken, og publikum vil få presentert et knippe av Berrys fengende låter, krydret med Daniels anekdoter fra livet på veien med rockekongen.

Foto: Ove Bjørken

Event List