Adam Douglas

Adam Douglas

Endelig til Hell

«The Beauty & The Brawn tour»

Det er med stor glede vi kan presentere selveste Adam Douglas som hoved-artist på Sparebank Scenen i Hell Amfi, ved Scandic Hell, Fredag 31. August.

 

Adam skulle egentlig åpne Blues in Hell i 2017, men måtte melde avbud da han hadde sagt ja til å være med i «Stjernekamp» på NRK1. Han beklaget så mye at han måtte skuffe Blues in Hell og sa sågar at han hadde sikkert gjort noe dumt med å si ja til denne konkurransen. Så feil kan man ta!

 

Amerikaneren Adam Douglas har for lengst etablert seg i Norge som en av de aller ypperste soulstemmene, men det var ikke før han ble med på «Stjernekamp» at han ble et kjent navn for allmennheten. Gjennom ti uker konkurrerte Douglas mot ni andre artister i ulike sjangre, og hver lørdag løste han nye musikalske utfordringer i konkurransen. I finalen sang han mot Didrik Solli-Tangen og gikk seirende ut av duellen etter en knallsterk avslutning med Otis Redding versjonen av soulklassikeren «Try a Little Tenderness».

Etter seieren har Adam blitt en av Norges aller mest folkekjære artister og Blues in Hell har fått en skog av henvendelser om at Adam Douglas bare må på programmet i år. Adam var ikke tung å be når vi igjen tok kontakt, Blues in Hell ville han spille.

Adam Han er oppvokst i Oklahoma, og har bodd i Chicago og Minneapolis.

Han har dermed en solid singer/ songwriter bakgrunn fra sitt hjemland, og han har spilt og samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau. Også flere norske artister i toppsjiktet, som Marit Larsen, Frode Alnæs og Vidar Busk, har hatt den store gleden av å samarbeide med Adam. Douglas sier at han ble en bedre artist og tryggere på scenen av det å være med i Stjernekamp. Kanskje fordi det var veldig intenst, og han måtte skjerpe seg. Men som han sel sier «samtidig var det veldig gøy», og jeg lærte at jeg kanskje klarer litt mer enn jeg tror jeg kan.

 

Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt, og dere kan glede dere til et blues og soul show i ypperste verdensklasse. Med seg på scenen har han et helt fantastisk band som vil sørge for en magisk stemning.

 

ALLE ADAMS KONSERTER I 2018 ER UTSOLGT, OG VI TROR DET SAMME VIL SKJE PÅ HELL DENNE SISTE FERDAGSKVELDEN I AUGUST.

 

SKAFF DEG BILLETT FØR DET ER FOR SENT.

Event List