PEER GYNT

Med en fandenivolsk råskap og et fyrverkeri av et sceneshow, har den norske artisten Peer Gynt trollbundet publikum og presse i store deler av verden med sin scenesjarm og sitt gnistrende gitarspill. Med en unik blanding av hardtslående blues og rock, har Peer Gynt plassert det Norske musikk-kartet i en internasjonal posisjon.

I en imponerende karriere som har strukket seg over 25 år, har Peer Gynt utgitt mange album for kjente plateselskap som tyske Ruf Records, Bluestown Records, Sony Music og Universal/MBN m.fl, og turnert internasjonalt i mange år med storheter som  bl.a. Walter Trout, Ana Popovic, Micky Moody (Whitesnake), Ten Years After, Manfred Mann for å nevne noen.

Hollywood har også fått ørene opp for den jordnære nord-trønderen, og benyttet mange av Peer Gynts produksjoner i kjente filmer og tv-serier som bl.a. ”RED” med bl.a. Morgan Freeman, Bruce Willis og John Malkovich,  – ”MTV- Jackass”, ”MTV- Punked”, ”C.S.I.” og ”60 minutes” for å nevne noen.

Når Peer Gynt går på scenen under årets Blues In Hell, kommer han rett fra studio hvor han jobber med sitt nye album som lanseres senere i år.

Med seg på scenen under Blues In Hell 2021 har han på trommer, Bård Petter Hovik og på bass Jon Krogstad

Event List