MARIUS LIEN

“NORGES NYE BLUESSTJERNE”

Marius Lien, 22 år, er en ung fremadstormende artist, som utmerker seg som en uvanlig bra gitarist, sanger og låtskriver. Han gjorde seg tidlig sterkt bemerket i det norske bluesmiljøet og anses av mange, tross sin unge alder, som en del av eliten av norske bluesmusikere. Han har blitt belønnet med utmerkelser og er også utvalgt som Norges representant ved Internasjonal Blues Challenge i Memphis i 2021.

Gjennom 2020 har han skrevet mye nytt materiale som nå kommer på plate, og hva er vel mer naturlig enn at Liens første singel lanseres nettopp under Blues in Hell’s 30 års jubileum som har fremtiden som tema.

Marius er ikke redd for å gå i nye retninger som favner bredt musikalsk. Med sin helt unike stil hvor han blander ulike sjangere fra blues via Americana til vestafrikansk musikk er dette en artist for fremtiden. Uansett sjangerblanding, holder han sterkt fast i bluesen og han har turnert og jobbet sammen med sin mentor Vidar Busk siden tenårene. Marius er en tøffing, og har ellers spilt konserter både alene og med sitt band. Lien har i tillegg rykte på seg å gi alt på enhver konsert og overrasker de fleste med sin unike og kraftige vokal, sitt eminente bluesgitarspill og sine allsidige låter.

Elevene i alle videregående skoler i Stjørdal får høre Marius gjennom 10 skolekonserter og her får elevene høre hvordan Marius møtte bluesen og hva den har betydd for han. I tillegg vil han spille en hardtslående konsert med band på åpningskonserten i KIMEN kulturhus.

Event List