DANCE WITH A STRANGER

Populære Dance With a Stranger er endelig klar for Blues in Hell og Fredag 4. September går de på scenen i Hell Amfi på Scandic Hell.

Dette evigunge bandet har de siste årene gjennomført mange konserter og ikke minst mange festivaljobber: dette har gitt gutta mersmak!

I 2020 skulle de ut på veien igjen med sitt nye show, men pandemien har stoppet denne. Derfor er det utrolig hyggelig å kunne ønske dette legendariske bandet velkommen til Stjørdal. Denne gangen tar Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen med seg fire musikere og kommer i en frisk og vitalisert utgave! Her vil man få hiter som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man, Dance With A Stranger og flere av de mer ukjente låtene i ”ny” innpakning.

Bandets virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemann-pris. Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen fra både presse og publikum viser at de rett og slett er i en særklasse.

Dance With A Stranger gjør kun noen få konserter i 2020, så ikke vent for mange minuttene med å skaffe deg billett om du vil oppleve en helt magisk stemning sammen med 199 andre.

Event List