TORA

TORA

 

Power fra Havet

Dette bandet med gitarist og vokalist Tora Dahle Aagård i front, har sine røtter fra Flatanger. Bandet har spilt sammen siden 2011 og er kjent for sitt samspill og imponerende liveprestasjoner. TORA startet i det små i kystbygda Flatanger i forbindelse med Ung Kultur Møtes (UKM) i 2011. Allerede på første forsøk klarte de kunststykket å gå helt til landsmønstringa.

Senere har de etablert seg som et bunnsolid band i regionen og i 2016 ga bandet ut sin første album ved navn «Change of Scenery». Utgivelsen fikk gode anmeldelser og singelen «Check» rullet på de fleste radiokanaler i regionen. Bandet har gjestet flere store festivaler de siste årene blant annet Øyafestivalen, Steinkjerfestivalen, Blues In Hell, Nidaros Blues og Inderøyfest hvor de delte scene med artister som Aurora, Marit Larsen og Silya. TORA skal i løpet av 2018 gi ut sitt andre album, etter at singelen og musikkvideoen ved navn «Taste» kom høsten 2017. Låta gikk til topps på Itunes listene.

Dette er et band som overrasker med egen musikk og rå framføring. Med klare elementer fra blues og soul, skiller TORA seg ut fra mengden av norske pop- og rockeband.

Blues in Hell ønsker TORA velkommen tilbake til Hell og vi er rimelig sikker på at hun og bandet kommer til å sette spor etter seg som blir varig i publikum.

En lansering av UNG Blues in Hell uten TORA, ville vært helt utenkelig. Vi gleder oss stort.

Event List