TITO LAUSTEEN QUINTET

TITO LAUSTEEN QUINTET

 

«Dette må være et av de beste rockebandene verden ikke har hørt om» 

AVISA NORDLAND

Det gror godt i norsk blues om dagen, og mye av æren for det må tilskrives satsningen på Union Blues Cup i regi av Norsk Bluesunion under Notodden Bluesfestival. Her får unge artister og band sjansen til å vise seg fram. Tito Lausteen Quintet fra Bodø vant Union Blues Cup finalen i 2015, og etter det reiste de land og strand rundt som Unionsbandet i 2016.

De 2 siste årene har bandet for fullt etablert seg blant eliten av unge fremadstormende musikere i Norge som satser for fullt og nylig kom en forsmak på det kommende nye albumet via singelen «They’re Gonna Get You» (Run Run), en knallsterk låt i ren 70’talls blues rock stil.

Bandet består av Tommy «Tito» Andreassen (gitar/vokal), John-Arne «Lausteen» Nilsen (bass/vokal), Morten L Larsen (keyboards) og Stig Venberg (trommer). De spiller stort sett egenkomponerte låter inspirert av den elektriske bluesen og boogierocken fra slutten av 60-tallet og tidlig 70-tall. Man kjenner igjen elementer fra artister som Eric Clapton, Allmann Brothers og Grateful Dead i musikken til Tito Lausteen Quintet.

Blues in Hell er stolte over at Tito Lausteen Quintet bidrar til etableringen av UNG Blues in Hell. Ikke gå glipp av dette bandet – det svinger noe inni…h.

Event List