SKA-frika

SKA-frika

Bli med å hopp

SKA-frika kommer fra Malvik/ Stjørdal og består av 9 hoppeglade musikere som svært sjelden holder seg i ro på scenen. Sjangermessig er det snakk om en fin blanding av ska, pop, rock og nå med et touch av funk. Med en blåserrekke med stort trøkk, et komp som «groover», og en energisk vokalist i front, er det umulig å ikke bli revet med.

Tross sin unge alder har SKA-frika nådd langt har spilt på store festivaler som Kongsberg jazzfestival, Molde jazz og Jorddunst. Bandets første album ”I utakt” kom i 2012 og denne høstet gode tilbakemeldinger fra både publikum og presse. Samtidig ga bandet ut sin første musikkvideo, sponset av filmselskapet ”News On Request”.

Et av høydepunktene så langt i karrieren, kom høsten 2011 da bandet ble kåret til vinner av ”Trøndersk Mesterskap i pop og rock”! SKA-frika spiller sammen først og fremst fordi de synes det er såååå kult å stå sammen på en scene, og fordi de elsker å spre glede til folket. Musikken er i hovedsak selvkomponert og sceneshowet bare må oppleves! Å stå i ro når man hører dette er virkelig en stor utfordring.

Nå tar SKA-frika steget videre og blander inn blues, soul og funk inn i musikken og aner vi et snev av Peps Blodsband her? Uansett, dette blir råbra!!

Blues in Hell er kjempeglad for at SKA-frika er med og etablerer UNG Blues in Hell.

Event List