PIANO RUMBLE IN HELL

PIANO RUMBLE IN HELL

Reidar Larsen, Diz Watson, Dr. Bekken & Connor      

«3 PIANO & 1 TROMMSETT»

Wow for en pakke dette er da!!

Tre av Europas ledende pianister som har et ekstra stort hjerte for New Orleans i møte med en trommeslager som har doktorgrad i samme by.

Diz Watson, Reidar Larsen og Dr. Bekken har til sammen nærmere 190 års erfaring, og hekter du på Davina’s tidligere trommeslager Connor McRae Hammergren fra Minnesota, ja da sier det bare pang. Ideen til denne settingen kom i vinter da vi snakket med Connor og spurte om han kunne tenke seg å gjøre skolekonserter. Han svarte momentant ja, men i samme åndedrag var han klar på at han ville spille mer og spurte om det ikke var en pianist han kunne bidra sammen med. Vi svarte som sant var, at det har vi ikke, men vi har tre pianister!!

Og her kan det skje mye! Vi GARANTERER at dere vil få et show som vil sitte i kroppen lenge. New Orleans er uten tvil en av de hotteste grytene i verden hvor musikk fra alle kanter smeltes sammen. Slik har det vært i lang tid og listen over de store stilskaperne er lang. Hvem har ikke hørt om Fats Domino, Professor Longhair, Champion Jack Dupree, James Booker,Allen Toussaint, Dr. John, Eddie Bo osv.

I tillegg til at alle tre, Watson, Larsen og Bekken er store komponister, vil vi i tillegg til egne låter, garantert få servert mange klassikere fra de ovennevnte legendene.

Ikke gå glipp av denne konserten.

Event List