Mike Sanchez

Klar til å rocke Hell
FREDAG 01. SEPTEMBER
LØRDAG 02. SEPTEMBER

Den råeste og mest karismatiske artisten i bransjen

Første gang undertegnede så Mike Sanchez spilte han med det utrolig dyktige bandet Big Town Playboys på Hell Blues Festival for en god del år siden. Han spilte piano så tangentene skvatt, sang som Elvis, sjarmerte damene på løpende bånd og holdt publikum i ånde til showet var over.

Mike ble født i London for 52 år siden av spanske foreldre. Han begynte å spille gitar og piano allerede i 11-12 årsalderen. Han spilte i ulike band sammen med skolekameratene, men han utmerket seg tidlig og i 1982 frontet han en rockabillytrio som gitarist/vokalist. Han var med og startet Big Town Playboys i 1984, og de ble mektig populære både hjemme i England og i resten av Europa hvor de turnerte hyppig. Han hadde parallelt spilt mange solokonserter, og fikk etter hvert mange oppdrag som turnépianist med andre kjente artister. Han hoppet av Big Time Playboys i 1999 og i 2001 ble han medlem i Bill Wyman’s Rhythm Kings og spilte der i mange år.

På årets festival stiller han alene bak piano og sangmikrofon, og han blir å finne på Toyota scenen både fredag og lørdag. I tillegg vil Mike gjeste settet til selveste Nine Below Zero lørdag ettermiddag på Scandic Hell Scenen. Mike Sanchez behersker Blues-, Boogie Woogie- og Rock’n’Roll-historien og musikken ned til minste detalj, så vi kan lett love utrolige konserter med en entertainer i verdensklasse.

Terje Craig

Event List