MAGNUS BERG

MAGNUS BERG

 

Den nye NORSKE gitarhelten 

Det er på scenen, foran sitt publikum, 21 år gamle Magnus Berg aller helst vil være. Her får han spilt ut sine følelser med gnistrende energi og formidlingsevne. Med sine tekniske ekstremferdigheter på gitar, sin røffe vokal og sitt ‘tighte’ band, tar Magnus Berg deg med på en reise gjennom rockens historie med farger av pop, country, blues og Americana.

Magnus Berg plukket opp gitaren allerede som 6-åring, og konsertdebuten fikk han seks år senere under Kraftfestivalen. Som 15-åring laget han sitt første album Going to St. Pete.

I 2014 kom oppfølgeren Cut Me Loose – et album som fikk svært gode anmeldelser, og som gikk til topps på Roots Music Report (hvor de lå i 30 uker). Det ble også kåret til «Årets album-nykommer» av bluesbladet Blues Blast Magazine og som fikk heftig radiorotasjon i statene.

I september 2017 kom neste album «In My Shoes», som også nådde høyt på kritikernes lister og en konstant jobbende Magnus er nå i ferd med å ferdigstille enda et nytt album som slippes sommeren 2018. Da krysser han over til et mer “rocka” uttrykk ala inspirasjonskilder som Queens Of the Stone Age, Black Keys, Jack White/Whitestripe og AC/DC. Dette blir en sjanger kryssning av rock, disco, pop og selvfølgelig BLUES.

Magnus var en selvfølge på programmet til Blues in Hell 2018 og vi er stolt over å ha han med under lanseringen av UNG Blues in Hell.

Event List