Informasjon om å være frivillig

Vi trenger frivillige til mange ulike områder, som for eksempel vakthold, rigging av arena, salg av t skjorter etc., salg av drikke, billettkontroll/ salg, sjåfører, servering frivillige/ artister, artistvertskap, festivalkontor og praktisk logistikk. Les mer om dette her 

Når du søker om å være frivillig på Blues in Hell har du anledning til å prioritere hvilke arbeidsoppgaver du helst vil jobbe med, og vi vil gjøre vårt beste for at så mange som mulig skal få sine ønsker oppfylt. Jo tidligere du søker om å få være frivillig på festivalen, desto større er sjansen for å få den jobben du har mest lyst på, så det er ingen grunn til å vente med å søke.

Alle frivillige skal jobbe minimum 10 timer enten før, under og/eller i etterkant av festivalen. Det er 18 års aldergrense for å jobbe.

Som frivillig på Blues in Hell får du også noen goder:

  • Gratis festivalbillett til en av kveldene!
  • Mat og drikke når du jobber.
  • Crew jakke eller crew t-skjorte som viser at du er en av oss.
  • Hvis du ønsker det, kan du få en festivalattest som bekrefter din innsats som frivillig hos oss.
  • I tillegg får du tilgang til masse god musikk, god stemning, nye venner og gleden av å bidra til gjennomføringen av et unikt kulturarrangement for Stjørdal og regionen!
  • Kick off og velblåst fest

For å søke om å være frivillig under årets Blues in Hell, KLIKK HER 

Har du spørsmål om det å jobbe som frivillig under Blues in Hell, kan du kontakte leder for frivillige Torhild Grøtte på frivillig@bluesinhell.no