AARON KEYLOCK

«Et nytt engelsk bluesrock stjerneskudd»

Så forskjellige musikkblader som Blues Magazine, Metal Hammer, Total Guitar og Classic Rock har allerede lovprist det britiske bluesrock talentet Aaron Keylock, en gitarist og sanger som fort kan bli årets «snakkis» under Blues In Hell.

Allerede som 11-åring spilte han på klubbene i hjembyen Oxford, og derfra var ikke veien lang til klubbene i London. Han har de siste åra tatt steget opp noen divisjoner og turnert med sørstatsrockerne i Blackberry Smoke og Wilko Johnson. Konserter på festivaler som Download og Ramblin’ Man Fair har heller ikke dempet forventningene til hans første Norgesbesøk som altså skjer på Blues In Hell.

Aaron som nå er blitt gammel nok til å slippe lovlig inn på stedene han spiller står med et bein i fortida, med inspirasjonskilder som Rory Gallagher, Johnny Winter, The Faces og Allman Brothers, samtidig som han tilfører den klassiske bluesrocken sin ungdommelige energi og et genuint låtskrivertalent. Festivalen har mottatt en rekke tilbakemeldinger på at dette er en særdeles god booking, og Aaron og hans eminente band kommer garantert ikke til å skuffe.

Anbefalt lytting: Cut Against The Grain (2017), Provogue/ Mascot

 

Tekst: Robert Sætervik, 2017